Woning te Oldenzaal / Reutum

Wij zijn blij dat wij Aarnink Makelaardij hebben gekozen bij de verkoop van onze woning. Een professionele makelaar met kennis van zaken, waarbij afspraken netjes worden nagekomen.

Presentatie op de site is kort en bondig wat potentiële kopers nieuwsgierig maakt en daardoor uitnodigend werkt om een afspraak tot bezichtiging te maken.

Ook bij de aankoop van onze nieuwe woning konden we zonder meer een beroep op hem doen.

Kortom: wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop hij ons heeft begeleid en zullen Aarnink Makelaardij in voorkomende gevallen zeker aanbevelen. 

 

Woning te Reutum

Er is steeds goed contact geweest en alle afspraken zijn nagekomen, er wordt meegedacht en advies gegeven, dit allemaal op een plezierige en correcte manier.

Woning te Reutum

Wij hebben de ervaring dat we op een goede en deskundige wijze zijn begeleid door jullie kantoor. Dezelfde geluiden hoorden wij ook van de koper van ons huis. Zelfs een van de ouders van de koper bedankte ons voor de prettige manier waarop de gehele transactie was verlopen. Ik zal indien men ons vraagt naar onze ervaringen dit zeker zeggen. We wensen jullie heel veel succes met jullie bedrijf in de makelaardij.

Woning te Albergen

Wij hebben de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons oude huis via Aarnink als zeer prettig ervaren.
Aarnink handelt professioneel en doet wat hij zegt.
Er wordt bij de verkoop vooraf goed gekeken naar potentiële doelgroepen en daar wordt het verkoopplan op afgestemd.

Kortom, wij zijn erg tevreden.